Feedback on forum software upgrade

Discussion in 'Site Feedback' started by MacGyver1968, Jul 12, 2012.

  1. KilljoyKlown Whatever Valued Senior Member

    Messages:
    6,493
    That's strange because I have a SF logo in the upper left corner of my screen when using both MS Explorer & Firefox.
     
  2. Guest Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Gustav Banned Banned

    Messages:
    12,575
    not logo but an icon placed in the root folder of sci's server and named favicon.ico
     
  4. Guest Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  5. KilljoyKlown Whatever Valued Senior Member

    Messages:
    6,493
  6. Guest Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  7. Gustav Banned Banned

    Messages:
    12,575
  8. KilljoyKlown Whatever Valued Senior Member

    Messages:
    6,493
    Sorry I missed the reference to (TAB) logo. But I seem to remember that right after the change the tab logo's hadn't changed to the V yet. Is that correct?
     
  9. Buddha12 Valued Senior Member

    Messages:
    2,862
    Where are the old posts? How do I access them?
     
  10. Syzygys As a mother, I am telling you Valued Senior Member

    Messages:
    12,671
    Sure on the screen, but I am talking about the Tab. on the left side of the Tab it is a V instead of the logo, I checked Opera, Chrome and FF... No big deal really, but eventually needs to be fixed...
     
  11. Gremmie "Happiness is a warm gun" Valued Senior Member

    Messages:
    2,593
    I am getting used to the new format...

    But this does bug me. Maybe I'm anal, but, I do like to know how recent a post is.

    Seems to me this should be an easy fix. I can't be arsed to hi-lite every post, to see when it was made.
     
  12. Trippy ALEA IACTA EST Staff Member

    Messages:
    10,890
    The multi-quote is buggered up.

    I don't know if it's a function of browser or what, but when you multi-quote a set of posts it doesn't seem to be de-selecting them when you post.
     
  13. Rhaedas Valued Senior Member

    Messages:
    1,516
    Didn't see this mentioned, and I think it might be a new bug. Only the New Posts listing, the last post time is being cut off. Made a screen shot: View attachment 5604 . Doesn't seem to happen when you browse the forums individually.
     
  14. James R Just this guy, you know? Staff Member

    Messages:
    35,782
    Trippy and Rhaedas:

    I can't duplicate either of your problems.
     
  15. Rhaedas Valued Senior Member

    Messages:
    1,516
    I figured out my issue. I happened to have the browser a bit smaller than usual, and the column that the last post is in doesn't wrap the text, but lets it overflow. Don't know if it's even anything that can be addressed or a problem, but at least that's the cause.
     
  16. Gustav Banned Banned

    Messages:
    12,575

    say logo one more time
    i dare you

    Please Register or Log in to view the hidden image!

     
  17. Gremmie "Happiness is a warm gun" Valued Senior Member

    Messages:
    2,593
    Logo...:blbl:
     
  18. Mrs.Lucysnow Valued Senior Member

    Messages:
    9,879
    How do you delete PM messages individually? Before it was easy and now I can't figure it out.
     
  19. wynn ˙ Valued Senior Member

    Messages:
    15,058
    The same as before: open a pm, scroll down, tick "delete this message" and then click "delete this message" button.
     
  20. Mrs.Lucysnow Valued Senior Member

    Messages:
    9,879
    But no there isn't a tick box and delete button. When I tried deleting my entire sent folder was emptied. T
     
  21. Mrs.Lucysnow Valued Senior Member

    Messages:
    9,879
    Damn it I'm telling you there is no delete button at the bottom of my page. Who can I sue for discrimination and failure to provide service? Someone get the manager

    Please Register or Log in to view the hidden image!

     
  22. wynn ˙ Valued Senior Member

    Messages:
    15,058
    Do you see the bottom of the page, where it says "Copyrights reserved by SciForums 1996-2006"?

    If not, then apparently the page hasn't completely loaded on your computer.
     
  23. Mrs.Lucysnow Valued Senior Member

    Messages:
    9,879
    Yes I am seeing the bottom of the page. The delete button isn't there or anywhere from what I can tell. Where the hell is your button anyway? Can you post a screen shot or something?
     

Share This Page